Kasieunan disebut mojang kampungan Am E Am Kasieunan katinggalan jaman Am E Buuk dibeureuman buuk diantingan F Dm. Lirik Lagu Mojang Geulis Budak Kampung Bau Lisung. Lirik Lagu Mojang Geulis